Ekeblad Bostad tecknar avtal med Bergman & Höök

Brf Lärkliden kommer uppföras på en unik plats med närhet till både stad och natur. Från vänster i bild Sebastian Ahlström, Ekeblad Bostad och Thomas Raab, Bergman & Höök. Foto: Ekeblad

Ekeblad Bostad och Bergman & Höök Byggnads AB tecknar ett totalentreprenadsavtal för uppförandet av Brf Lärkliden, ett nytt bostadsprojekt på Hisingen i Göteborg. Avtalet omfattar projektering och utförande av entreprenaden, som är uppdelad i fyra deletapper.

Det här projektet är ett spännande samarbete mellan två företag som båda har lång erfarenhet och hög kompetens inom bostadsutveckling och byggande. Ekeblad Bostad har tidigare arbetat med Bergman & Höök i tidiga projektfaser men ser nu fram emot att fortsätta samarbetet in i produktion.

Brf Lärkliden kommer att erbjuda 64 bostäder i en naturskön omgivning med närhet till Göteborgs stadskärna. Lärkliden är en plats där de boende kommer att ha möjlighet att njuta av grönskande natur och vacker utsikt. Enligt Sebastian Ahlström, projektutvecklare för Ekeblad Bostad, är intresset redan stort:

-Vi är glada att kunna erbjuda dessa fantastiska bostäder i Lillhagsparken. Det är en unik plats med närhet till både stad och natur, vilket gör det till ett mycket attraktivt område att bo i. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Bergman & Höök på detta projekt och hoppas att det kommer att leda till ett framgångsrikt samarbete även i framtida bostadsprojekt.

Samarbetet är ett exempel på hur företag kan dra nytta av varandras styrkor och kompetenser för att skapa framgångsrika projekt.

Thomas Raab, arbetschef för Bergman och Höök, säger:

-Efter en tids gemensamt arbete med Ekeblad Bostad, tycker vi att en ovanligt välplanerad och fin produkt tagits fram. Det är med stolthet vi nu står med förtroendet att få uppföra Brf Lärkliden – ett fantastiskt bra boende med utmärkt läge. Vi ser fram emot samarbetet och framtiden!

Den 27 mars kommer försäljningen av etapp 1 för Brf Lärkliden att sparkas i gång med ett säljstartsevent på St. Jörgen Park. Det är en utmärkt chans för bostadssökande att få en mer ingående förståelse för hur försäljningsprocessen går till och vad området och bostäderna har att erbjuda.

Det är mäklarbyrån Nya Kvadrat som kommer stå för försäljningen av projektet.